Klä om dina möbler på nordiskt sätt

Avhannah

Klä om dina möbler på nordiskt sätt

I Norden är inredning och mode stort och vi har en speciell stil och en enkelhet som genomsyrar designen. I dagsläget då vi försöker att vara hållbara och miljömedvetna så försöker många av oss dessutom att klä om sina möbler snarare än att köpa nya. Med ett nytt sofföverdrag från Ikea kan du enkelt och billigt få en helt ny soffa trots att du inte köpt någon.

Skandinavisk möbelstil

När vi tänker på skandinavisk inredning tänker nog de flesta av oss på Ikea. Självklart finns det även känd dansk design i form av härliga möbler, lampor och tyger men ska vi ha lägre priser är det ofta Ikea vi vänder oss till. Med ett sofföverdrag Ikea kan du ändra ditt möblemang genom en ny färg eller ett nytt mönster.

Komplettera gärna ditt sofföverdrag från Ikea med snygga kuddar och matchande textilier. Vill du ta in lite fler friska fläktar kan du mixa skandinavisk design med en annan kultur, som livar upp ditt hem.

Klä om möblerna själv

Visst kan du anlita en tapetserare som klär om dina möbler men det är billigare att göra det själv. Och det är inte speciellt svårt. Du kan läsa på online om hur man gör.

Om författaren

hannah administrator