Moderiktigt hem

Avhannah

Moderiktigt hem

Många som är intresserade av mode är också måna om sitt hem, och inredning är ett stort intresse. Men precis som med kläder kan trender komma och gå, och det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Därför kan du i det här inlägget läsa mer om hur du kan tänka för att inreda på ett modernt sätt.

Modern konst

Ett enkelt sätt att få ditt hem moderiktigt är genom den konst du väljer att ha på väggarna. Som tur är så är det numera väldigt enkelt och faktiskt också billigt att ha konst hemma. Tack vare att posterindustrin har vuxit sig stor så finns det många olika motiv att välja bland. Dessutom kommer de i olika färgkombinationer. Det kan till exempel vara stilrent med svartvita posters om ditt hem har många andra färger. Du kan även köpa en snygg ram som passar bra med postern.

Rätt färger

Även färgvalet i hemmet kan vara avgörande för hur modernt det känns. På 70-talet var det inne med färgglada mönster i brunt och orange. I mitten på 00-talet skulle allt vara vitt. Men idag har färgen fått göra entré igen i våra hem om än fortfarande i rätt dova och naturnära nyanser.

Skandinaviskt mode

Om författaren

hannah administrator